Författarsamtal

Lördagen den 10 september deltar jag i ett författarsamtal på Kulturnatten Uppsala. Då pratar vi om den kommande antologin "Att förlora en far - sönernas berättelser", som jag fått äran att medverka i. Plats: Orangeriet, Linnéträdgården i Uppsala
Tid: 13:00-13:45
Arrangör: Lilly Förlag

Nu finns ljudboken att lyssna på!

Den 15 augusti hade ljudboken release. Och det är ingen mindre än Fredde Granberg som läser! Passa på att lyssna på någon av ljudbokstjänsterna, eller köp hem ditt eget exemplar. 

Första boken i en ny serie - nu går den att beställa!

Nu finns Döden för oss samman att beställa från nätbokhandlarna! Det är den första boken i en serie och fler böcker är på gång.

Döden för oss samman

Gripande spänningsroman om livet, döden & två försvunna döttrar

Sommaren 2008 försvinner fyraåriga Linnea spårlöst i ett tryggt villaområde. Polisen, grannarna och familjen söker förgäves efter henne. Linneas mamma, pappa och storasyster tvingas hantera försvinnandet på sina olika sätt och familjen slungas in i en destruktiv spiral.

Tolv år senare flyr storasystern Hannah hemifrån utan förvarning, och pappa Mathias dras in i en desperat jakt efter sin enda kvarvarande dotter. Under sökandet efter Hannah upptäcker han ledtrådar till vad som hände Linnea för tolv år sedan. Han hamnar på platser och möter människor som utmanar hela hans världsuppfattning.

Men vad som än krävs är Mathias fast besluten att hitta Hannah. Han tänker inte förlora ännu en dotter.

OBS - BOKEN GÅR NU ATT BESTÄLLA FRÅN EXEMPELVIS BOKUS. KLICKA HÄR.


Inbunden bok - 30 maj 2022
Ebok - 30 maj 2022
Ljudbok - augusti 2022

För mer information om denna release, besök gärna förlagets hemsida. Klicka på deras logotype här nedanför.