Media

Här finns lite videoklipp, radiointervjuer och tidningsartiklar om mig och mitt författarskap. Senaste är från Sveriges radio P4 Uppland, 2023-05-18.

En kort intervju

Enköpings-Postens Näringslivs-TV möter intervjuar mig i min favoritkyrka. Vi pratar om kreativitet och hur den kan yttra sig.
Programmet ser du fredag 9 september på eposten.se. Klicka på bilden så kommer du till filmen. 

Jag är ju inte bara författare...

Den lokala fotbollsklubben Fanna BK, där min son sparkar boll, jubilerar i år. De frågade om jag kunde skriva en låt till dem, och självklart ville jag det! Den kan du lyssna på här:

https://open.spotify.com/track/037AXLm8VIswJlRGCst2IQ?si=a72981598db44c46


Boksamtal i Sparrsätra kyrka 22-05-15

Snälla Millan höll hårt i min telefon i en halvtimme och lyckades spela in hela samtalet som jag hade med präst Mats Thurfjäll. Ber om ursäkt för det ekande ljudet, men vi var ju trots allt i en kyrka... :-)

Artikel i Enköpings-posten

2022-05-30 Fick jag äran att pryda framsidan på vår lokaltidning. Det blev en riktigt bra artikel också, men den kan jag tyvärr inte länka till, då den kräver att man abonnerar på tidningen.

Intervju i P4 Uppland

 Klicka här för att höra intervjun. Spola fram till 1:38:00, så slipper du lyssna på annat i drygt en och en halv timme först! :-)

Länkar
Intervju hos bokbloggen Systrarna boktokiga:https://nouw.com/systrarnaboktokiga/forfattarintervju-med-hakan-mattsson-38177578