Dags att läsa Stay Metal?

Beställ ditt signerade ex här nedanför!

Stay Metal

Kenny "Metal" Bladqvist är, och har alltid varit Enköpings, ja förmodligen Europas bästa trummis. Metal själv har aldrig tvekat - en dag kommer mänskligheten förstå hans storhet. Till slut händer det, alla vill lyssna på Metal, både på hans musik och hans kompromisslösa åsikter. Det är konstigt att det inte hänt tidigare, men Metal blir nu plötsligt mannen på allas läppar.

Lance, killen som inte kan gå klart gymnasiet, då mobbaren Uffe inte står ut med att Lance existerar i hans närhet. Lance får så småningom praktikplats på ett fraktföretag. Där möter han en fascinerande personlighet, vars åsikter hela världen borde få ta del av och i smyg ser Lance till att det blir så. Samtidigt brottas han med gamla demoner och får oväntad hjälp.

Special Insight, mediabyrån som desperat söker efter nästa lysande stjärna på mediahimlen. Ska Ninni och hennes team hitta "den rätta", och hur vet man när man har träffat rätt?

Stay Metal - boken om mannen, musikern och fenomenet. Men också om samtal där normer och fördomar kolliderar mellan generationer, där man måste leta efter personen bakom snacket och där sociala mediers makt är större än all talang.

"Stay Metal är en cynisk berättelse om inskränkthet, missbruk, våld och mobbning. Men det är också en dråplig och sanslöst underhållande historia om ideal, envishet och ... kärlek."
Sagt om Stay Metal

Rockbladet.se
"En skildring av en brokig resa där människor vars öden sammanflätas genom något så enkelt, som ett samtal mellan en man med stora och onåbara drömmar och en ung man som inte hör hemma någonstans. Generationernas klyftor minskas ner och en förståelse väcks, drömmar är något man ska se realistiskt på, samtidigt som man aldrig ska sluta jaga dom."
Läs hela recensionen här.

Beställ Stay Metal via SWISH

Gör så här

1. Räkna ut kostnaden. Boken kostar 130 kr. Frakten kostar 59 kr. 
Det blir alltså 130 kr + 59 kr = 189 kr.

2. Swisha summan till: 1233651304

I meddelanderutan  i swishappen skriver du Stay Metal.

3. I rutan här nedanför anger du din mailadress och din postadress.

4. Klart! Ett momskvitto som även fungerar som bekräftelse mailas till dig inom kort.


Glöm inte att fylla i det här!