Bokrelease, intervju och fotografering

Just nu händer det en hel del. Döden för oss samman har officiell release på måndag den 30/5, men redan nu går den att beställa från nätbokhandlarna. Här hemma i Enköping var Gestbloms, den lokala bokhandeln, supersnabba och fick hem boken redan i fredags. De har gjort en väldigt fin skyltning med den och jag har varit där och hållit i boken. Den är så fin!
Igår intervjuades jag av Enköpingsposten och idag blev det en fotosession med deras duktige fotograf som stoltserar med samma fina namn som jag. Det ska bli spännande att få se bilderna sedan.
En författarkollega, Maria Richardsson, hörde av sig och erbjöd mig att gästblogga hos henne, så ikväll har jag skrivit en text på temat Att skriva sig ur en kris. Så småningom kommer jag länka till den. 
Imorgon hoppas jag att jag får hem alla böcker, så jag kan få ut dem till alla som förbeställt ett signerat exemplar. Sen återstår en tids oviss limbo, i väntan på folks åsikter om boken. jag håller tummarna för att läsarna ska tycka om den... :-)